Kjærlighetens New York

Love Figuren-kopi

En kjærestetur til New York er for folk som tar forholdet sitt på alvor. Enten man er nyforelsket eller har vært gift i mange år, så er New York et mekka for å pleie kjærligheten.

En obligatorisk tur jeg alltid forteller par på vei til New York om, er å ta undergrunnen til Atlantic Avenue i Brooklyn. Deretter rusler man noen timer nedover avenuen mot Manhattan igjen. Ta for all del mange avstikkere til de mange spennende sidegatene. Det finnes også mengder av gode spisesteder å velge mellom.

I enden av Atlantic er man straks ved Brooklyn Brigde, og den må du gå. Midtveis på broen skal man stoppe og kysse. Dette er faktisk påbudt. Nesten. Har du ikke kysset kona eller gubben på et kvart århundre, er det bare å kline til nå. Deretter tar man selvfølgelig selfie med Manhattans skyline i bakgrunnen, og poster det på sosiale medier slik at alle kan se hvor lykkelige dere er.

Kul yellow-cab-kopi

På Manhattan finner man også et eget sex-museum.  Etter å ha vært innom der for å skjerpe apetitten på både det ene og det andre, er det tid for Katz Deli. Katz er kanskje New Yorks mest berømte kafé, og det var her Meg Ryan høylydt simulerte en orgasme i filmen When Harry Met Sally.

Etter å ha avsluttet dagen med en romantisk tur med hest og vogn i Central Park, er det bare å ønske en riktig god natt.

Blomstrer ikke romantikken etter en tur til The Greatest City On Earth, så skyld ikke på meg. Da er det kanskje på tide å laste ned den Tinder-appen alle snakker om.

I love ny-kopi