Boken

Bokbutikk_banner_480

Freddys New York – litt mer enn en guidebok

Komikeren Freddy Kjensmo elsker New York og kjenner byen ut og inn.  I denne morsomme og annerledes guideboken deler han sine personlige tips om verdens kuleste by. Du får tips om turistfeller du bør gå i, og hvilke du kan droppe uten å gå glipp av noe. Favorittrestaurantene er ofte asiatisk inspirerte og du kan lese og se klipp fra det beste på menyene. Det er også rikelig med anbefalinger av de beste stedene for burgere, pizza og annen amerikansk mat.

Boken er krydret med små hemmeligheter, tips og triks som vil bidra til at din tur til New York blir så bra som mulig.

Uansett om du reiser til New York for første gang eller har vært der mange ganger før, vil du garantert finne noe spennende og gøy i denne boken. Freddys anektdoter og humor blandet med en levende entusiasme for byen gjør at det nærmeste bobler ut av hver side.

”Å få Freddy til å fortelle om New York er som å putte penger på en veldig kunnskapsrik, morsom og taletrengt maskin”. – Shabana Rehman

Boken kan du trygt og sikkert kjøpe her. Den er også å få hos landets ledende bokhandlere, som kan bestille den via Mentor/Sentraldistribusjon.

Ving

Meld deg på nyhetsbrev fra Freddys New York. Nyhetsbrevene kommer med ujevne mellomrom og har innehold som får deg til å smile, le og lengte til verdens kuleste by.

PS! Boken er interaktiv. Ved hjelp av en QR-skanner på din smarttelefon kan du gjennom hele boken skanne koder og komme rett til eksklusive og personlige videoklipp, nettsider og mye annet gøy!